Wyświetl pojedynczy post
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2009, 12:57
Nie pisałem nic od razu po meczu , bo po co pisać głupio kierując się emocjami..Mecz dobry , tylko brakło niestety skuteczności.Myślę że Lech wyłoży się jeszcze na Śląski i Polonii(remis) a Legia z nami i ŁKS-em (remis).Następny mecz gramy z Legią i nie ma innej opcji jak WYGRANA!!Gdybyśmy - odpukać - przegrali z Legią to możemy zapominać o Mistrzu.A wracając do meczu: Łobodziński wczoraj o dziwo nie zagrał fatalnie ale mimo wszystko nie powinien mieć miejsca w składzie. Na skrzydłach powinni zagrać Pepe i Mały.Są dynamiczni i WALCZĄ.In minus zaskoczył wczoraj Sobol , in plus - Głowacki , Mały Jirsak i Boguski.Paweł Brożek przeszedł wg mnie obok meczu , ciągle miał do kogoś pretensje tylko nie do siebie.Nie sztuką jest strzelać gole rozbitemu Górnikowi ,sztuką jest strzelić drużynie która muruje bramkę cały mecz.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując