Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2009, 06:54
Cytat:
Gdyby Łobo strzelił to sikałbyś po nogach. Więc skończ człowieku z tym cynizmem i hipokryzją bo ona aż z Ciebie kipi.
Sorry ale Łobo nie potrafi grać w piłkę i nie ma do tego predyspozycji, Skorża dobrze o tym wie tylko chodzi o sprawy poza sportowe, Łobodziński kosztował 400 tys euro, gdyby udało mu się znowu dograć coś na ślepo albo wyszedł mu ten strzał być może Cupiał spojrzałby wtedy przychylniejszym okiem.
A w moim odczuciu sprawa jest prosta Łobo prócz może meczu z Cracovią nie zagrał u nas ani jednego dobrego meczu a będzie u nas już 1,5 roku, Skorża chciał mu chyba po prostu dać szanse nie dlatego że był lepszy od Ćwielonga czy Małeckiego, lecz załatwił tu swój prywatny interes do Wojtka. I żeby nie było uważam Skorże za bardzo dobrego trenera.

I co najciekawsze w wywiadzie dla C+ Skorża powiedział, że ta decyzja podyktowana jest dobrą grą w ostatnim mecz i dyspozycją na treningach Łoba, a Małeckiemu powiedział, że nie zagra dlatego bo go oszczędza na Legie. Z koleii na konferencji powiedział że nie ma żadnych kalkulacji. To o co w końcu chodzi ? Tak jak napisałem prywatny interes do Łobodzinskiego... niestety.

Cytat:
Przeczytaj sobie swój post i popatrz na swoją sygnaturę
Moja sygnatura nie jest równoznaczna z tym, że mam chwalić Skorżę za każdą decyzje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.05.2009 o godz. 07:09.