Wyświetl pojedynczy post
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2009, 21:53
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Nie no jak czytam te twoje wypociny to nie wiem czy się śmiac czy płakac Piszesz że nie skreślasz Wisły więc ci przytoczę twoje wypowiedzi:

A co do walki o mistrza: Nie wiem czemu piszecie że straciliśmy szanse. Przecież w tej lidze już nieraz pewniaki tracą punkty ze słabszymi zespołami (chociażby my dzisiaj, Lech z ŁKS czy Arką). Po prostu utrudniamy sobie zadanie ale napewno nie tracimy szansy .Więc pisanie postów pokroju tych autorstwa Zienia17 wydaje mi się śmieszne.

PS. Tydzień temu pisaliście że Małecki bez formy itp., dzisiaj robicie go mega bohaterem. Podobnie tydzień temu pisaliście po asyście Łoba że wraca do formy dzisiaj znów na niego ciśniecie. Radziłbym niektórym ochłonąc bo momentami to przekraczacie dopuszczalne normy pisania głupot.
Chłopie nie przypierdalaj się do mnie, bo nigdzie nie napisałem, że nie mamy szans na mistrza, może sobie sprawisz lepsze gogle, bo masz słaby wzrok:|

Wyjmujesz wypowiedzi, z konteksu, i wmawiasz mi jeszcze, że napisałem, że nie mamy szans. pogratulować
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 01.05.2009 o godz. 21:56.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując