Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2009, 21:52
A ja proponuje aby tematy meczowe były zamykane w czasie jego trwania i otwierany dopiero następnego dnia. Bo takich głupot to się nie da czytać. Najlepiej to jest narzekać że wszystko źle, pół składu wymienić trenera zwolnić i jeszcze jakiego szejka z kasą do klubu ściągnąć.
Przez ostatni tydzień nie wiadomo skąd wszyscy nagle zrobili z nas wielkiego faworyta do mistrzostwa, normalnie po jednym meczu z Górnikiem polska Barcelona się narodziła. Teraz oczywiście wszyscy zdziwieni jakim cudem mogliśmy nie wygrać i oczywiście szans na mistrzostwo już nie ma. Ktoś na forum już raz napisał i ja się z tym zgadzam: Mistrzostwo zdobyte przez Wisłe w tym składzie będzie wielkim sukcesem.

Co do spotkania to nie graliśmy jakoś strasznie słabo ale wszystko było jakby o jedno tempo za wolno, nie było w tym dynamiki. Przespaliśmy pierwszą połowę, wyszliśmy zbyt rozluźnieni graliśmy za spokojnie. Przydarzył się błąd w obronie przez co straciliśmy głupio bramkę. Widzę że jednym z głównych winowajców jest Łobodziński to ja w takim razie pytam się co dzisiaj takiego dla drużyny zrobili Zieńczuk, Boguski i Paweł Brożek cała ta trójka zrobiła tyle co Łobodziński czyli NIC. Dobra gra Jirsaka i Małeckiego który rozruszał naszą grę. Szkoda że Ćwielong nie trafił, ciężko też mówić że on nie ma umiejętności w przeciwieństwie do Boguskiego piłka mu od nogi nie odskakuje.
Szanse na mistrzostwo są i należy w to wierzyć.
Odpowiedz cytując