Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2009, 15:55
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Ja widzę, że na łatce 9.0.2 namieszali z reputacją polskiej ligi. Ja jako researcher przygotowujący GKS Bełchatów już wnioskowałem o jej zwiększenie, bo to jakieś jaja są. Po paru latach gry osiągnęłem polskimi klubami (Wisła, Lech) spore sukcesy (1/4 Uefa, 1/2 LM, wygrana UEFA, i wygrana LM w 6 lat gry) a nadal nikt wartościowy i znany nie chce do mnie przejść. A znowu na updatach z CM REV to już w pierwsyzm oknie taki Wasilewski chce przejsc co tez realne nie jest. Moze w FM 10 cos z tym zrobia.
W takich wypadkach trzeba niestety ratować się edytorem czasu rzeczywistego i starać się ustawić reputację ligi tak żeby w miarę pasowała do aktualnego poziomu ligi.

Oprócz samej reputacji ligi bardzo duże znaczenie mają także takie parametry jak standard ligi, poziom ekonomiczny kraju i ważność piłki nożnej w danym kraju. One również się nie zmieniają z biegiem czasu więc jeśli marzymy o silnej polskiej lidze na przykład w 2020 roku to musimy pobawić się edytorem. Jeśli ktoś lubi grać po kilkanaście i więcej sezonów to jest to wręcz niezbędne ponieważ polskie kluby nie kupują praktycznie wcale obcokrajowców gdyż nikt poza jakimiś ogórkami z niższych lig nie jest zaintersowany grą w polskiej lidze. Liga robi się nudna, słaba i łatwa do wygrania, a jedynym klubem który wygląda w miare sensownie jest ten prowadzony przez gracza.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując