Wyświetl pojedynczy post
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2009, 18:35
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
4 - polski, 5 - angielski, 6 - wos, 7 - polski ustny, 8 - geografia, 21 - angielski ustny ma ktoś tak przez cały tydzień coś?
no niby tylko ten drugi tydzien - 11 biologia, 14 chemia i 15 fizyka 3 dni ale z tymi przedmiotami to dla mnie i tak jakby tydzien...
polski mam 8 a angielski 25 ale co za godziny, jeden na 16.20 a drugi na 17.40 nic tylko spac do 13

kaftan możesz. U nas dziewczyna w zeszłym roku pisała geografię, a w tym wymyśliła sobie biologię.

naprawdę tylko ja piszę takie głupie przedmioty?

A jeszcze co do lektur, to raz w jakimś roczniku byli Chłopi na próbnej i na majowej też im dali,więc to chyba niestety ciężko przewidzieć...
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując