Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2009, 16:06
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Spytaj sie kibica Chelsea czy jest zawiedziony stylem gry swojej druzyny.
Wywiezli taki wyniki jaki chcieli. Pomimo miazdzacej przewagi w statystykach, Barcelona tak naprawde niewiele mogla. A Messi zostal wczoraj wylaczony z gry jak stare radio.

.
czytając komentarze polskich fanów Chelsea można stwierdzić, że są zawiedzeni.

i nie rozumiem jakim niby zwyciężcą taktycznym jest Hiddink? To, że jego zespół nie stracił gola to ma być jego świetna myśl szkoleniowa? Przecież Chelsea nie mogła wyjść z własnej połowy. Jak dla mnie to wstyd na takim poziomie rozgrywek. To już takie Recreativo czy nawet Wisła mimo porażki zagrały lepiej na Camp Nou. Chelsea zagrała identycznie jak Real, totalna murarka. Z tym, że Real nie miał połowy składu, bo albo kontuzje, albo zawieszenia. I też byli bardzo bliscy wywiezienia 0-0, z tym, że oni potrafili zagroxić bramce Barcelony (Drenthe sam na sam czy też sytuacja Palaski z drugien połowy). Tak wiem, Drogba miał swoją okazję, ale czy to wynikało z jakiejś akcji Chelsea? Nie sądzę.

nastawienie takich klubów jak MU,Milanu, Realu, Liverpoolu, Chelsea czy też Bayernu na Camp Nou dowodzi jednego- Barcelona to najlepszy zespół na świecie i każdy się jej boi. Taki Liverpool gdy jedzie do MU to gra bardziej otwarta piłkę.

Poza tym nikt o tym nie wspomina, ale ok 42 minuty Eto wychodzi sam na sam z Cechem i sędzia gwizdze spalonego, którego nie było.

Jeszcze co do efektywnej i efektownej gry. Dlaczego kibice Realu na Santiago często gwiżdzą na swoich zawodników, mimo iż Ci kroczą od wygranej do wygranej? Odpowiedz wg mnie jest prosta- domagają się piękniejszej gry, bo od takiego klubu jak Real można i powinno się tego wymagać.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.04.2009 o godz. 16:35.
Odpowiedz cytując