Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2009, 13:02
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
O czym ty do mnie rozmawiasz? Nie wieczy czy wiesz są dwa mecze to po pierwsze. To jest element taktyki żeby nie przegrać na wyjeździe, kto zabraniał strzelić Mesiemu 5 bramek? Oglądałem może z 30min 2giej połowy i nie grali nic ani jedni ani drudzy. Jak dla mnie prosta sprwa Chelsea wybiła im grę z głowy. To nie są szachy a prawda jest taka że np taki Liverpool po podobnym meczu w Madrycie potem ich "wyniósł" ze swojej płyty, teraz pewnie będzie podobnie...
Ty piszesz mi że anglia ma lepszą czołókę a reszta... a ja się pytam czy w Hiszpani nie ma czołokiw? Jest słownie 2 zespoły które nawet w 4 ligi angielskiej by się nie złapały.
Niech oni sobie dalej grają ładnie dla oka ale przy całej sympati do Barecolny nic nie zdziałają bo na anglie są za mali.
Amen
P.S. Czy ta Barcelona wczoraj tak łądnie zagrała dla oka? Gra się tak jak przeciwnik pozwala
jak Barcelona przegra sromotnie w Londynie to przyznam Ci rację...

a o sile lig można dyskutować...dla mnie np taki Henry, który w Anglii woził tych kołów wszystkich równo, w hiszpanii już tak nie hasa...bo jeden zwód już nie wystarcza...

Torres w Atletico tez nie grał tak dobrze, jak w Liverpoolu.

Myśle że Anglia ma lepszą czółowkę, ale hiszpańska jest bardziej wyrównana.

a już pisanie ze Barcelona na Anglie jest za mała, to profanacja

a co do P.S...rzeczywiście, gra się tak jak przeciwnik pozwala, dlatego boję się czasów, gdy zespoły będą grały 6 obrońcami np...albo tak jak Chelsea wczoraj...4obrońców + 3def pomocników...

pozdr
Odpowiedz cytując