Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2009, 12:43
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
saklak1906 strasznie nadpobudliwy jesteś może idz sie gdzieś przewietrz?
czy ja gdzies napisałem że jestem znawcą piłki nożnej? i wiem na co klub przeznacza pieniadze...
na prosty chłopski rozum jeśli odchodzi czterech gości zarabiających dobra kase ( zapomniałem dodac Clebera jeszcze to będzie pięciu ), a nie ma pieniędzy na przedłużenie jednego kontraktu to jaki z tego morał... cięcie kosztów
ps: i nie chodzi tylko o Sobola czy ma propozycje zagraniczne czy nie po prostu tak wyglada nasza polityka transferowa, a raczej jej brak....

A skad Ty wiesz na jakim etapie sa rozmowy z Sobolewskim? z gazet? no to zycze powodzenia

Zabardzo nie wiem o co Ci chodzi w tym poscie? odchodzi czterech z duzymi kontraktami do tego wiekowych ktorzy nic wiecej do gry nie wniosa wiec na chlopski rozum Bednarz robi miejsce pod nowych kopaczy.
Jeszcze sie sezon nie skonczyl okienko transferowe nie zostalo otwarte a ty placzesz jak by to byl ostatni dzien transferow.

A moze Bednarz dla twojego dobrego samopoczucia ma gonic po gazetach i teleizjach i wszem i wobec informowac kogo zamierza pozyskac lub kim sie interesuje- wtedy na pewno nam to zycie ulatwi.

Jak nie masz pojecia o tym o czym piszesz to nie pisz wogole
,
Odpowiedz cytując