Wyświetl pojedynczy post
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2009, 11:03
Proud napisał(a):Wyświetl post
Stary, Ty też się przestań podniecać Ligą Angielską tak jaka różnica piszesz jakbyś porównywał ligę polską do angielskiej...

Anglia ma teraz najlepszą czołówkę, ale reszta zespołow już nie prezentuje się tak ciekawie...walką nadrabiają...

a ludzie podniecają się Barceloną, bo stara się grać ładnie dla oka, a nie tylko murować bramke...aby za wszelką cenę osiągnąć sukces...

Chelsea teraz, MU rok temu...grali z Barcą antyfutbol, i chwała im za to że osiągneli sukces...ale nie możesz kibicom zabronić lubować się grą Barcelony...i kibicować drużynie która dominowała w tych meczach...ale czegoś brakowało...takie piękno tego sportu...

pozdr
O czym ty do mnie rozmawiasz? Nie wieczy czy wiesz są dwa mecze to po pierwsze. To jest element taktyki żeby nie przegrać na wyjeździe, kto zabraniał strzelić Mesiemu 5 bramek? Oglądałem może z 30min 2giej połowy i nie grali nic ani jedni ani drudzy. Jak dla mnie prosta sprwa Chelsea wybiła im grę z głowy. To nie są szachy a prawda jest taka że np taki Liverpool po podobnym meczu w Madrycie potem ich "wyniósł" ze swojej płyty, teraz pewnie będzie podobnie...
Ty piszesz mi że anglia ma lepszą czołókę a reszta... a ja się pytam czy w Hiszpani nie ma czołokiw? Jest słownie 2 zespoły które nawet w 4 ligi angielskiej by się nie złapały.
Niech oni sobie dalej grają ładnie dla oka ale przy całej sympati do Barecolny nic nie zdziałają bo na anglie są za mali.
Amen
P.S. Czy ta Barcelona wczoraj tak łądnie zagrała dla oka? Gra się tak jak przeciwnik pozwala
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 29.04.2009 o godz. 11:06.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując