Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2009, 00:50
Świetny mecz i pisze to z całą odpowiedzialnością
Bardzo byłem ciekaw jak Chelsea poradzi sobie z bajecznie grającą w tym roku Barcą i stawiałem że jednak Katalończycy ich rozbiją.
Barca w tym roku gra tak jak chcielibyśmy by każdy zespół grał - ofensywnie, pięknie a do tego efektywnie.Co ciekawsze znakomicie także w obronie.
Oprócz pojedynczych meczy , nie było jeszcze na nich bata -większość drużyn czy to idąc na wymiane ciosów, czy też próbując murować bramkę i tak dostawała srogie lanie.Do dziś.
Chelsea zagrała chyba jedyne co można było zagrać , co wd mnie tylko potwierdza fakt że Barca w tym roku to drużyna z kosmosu.Bo jak inaczej zinterpretować fakt że jeden z najlepszych teamów na świecie,praktycznie przez 90 minut jedyne co robi ,to próbuje nie dopuścić do utraty bramki.

Zobaczymy jak będzie wyglądał rewanż - do tej pory na każdy rewanż Barca jechała jak na wycieczkę i grała przeciętnie bo grać dobrze nie musiała.
Teraz jedzie tam przy niekorzystnym wyniku i w zasadzie wszystko się może zdarzyć.Ciekaw też jestem jak zagra Chelsea bo nie wierze by mieli dokładnie taką samą taktykę.

Ogólnie kibicuje Barcelonie ale tylko dlatego że od dawien dawna nie widziałem tak zajebiście ofensywnie grającej drużyny - dziś odbili się od muru ale mam nadzieje że w Londynie pokażą że w tym roku nie ma na nich mocnych.

ps

gdzie po tak świetnych 4/5 sezonu w 2 tygodnie może też i wszystko runąć.Wystarczy że odpadną, przegrają w weekend z Realem a nawet mistrzostwo może stać pod dużym znakiem zapytania.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując