Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2009, 23:52
element napisał(a):Wyświetl post
Mogli skończyć gorzej http://www.youtube.com/watch?v=YsW0uGpaZ08

Kogo obchodzi że to rodzina Oślizły (czy jak to się piszę) to raz. Dwa trzeba być debilem żeby wychylać się na młyn w barwach których nie akceptujemy. To samo byłoby w każdym innym młynie, kilka tyś osób w ciszy po golu w tył, każdy w****iony, a dwójka osób cieszy się do upadłego wymachując wrogimi barwami. Nauczka na przyszłość.
Loża VIP - okolice, sektor gości a jak nie pasuje zostać przed TV i obejrzeć mecz Barcelony.

@ Jeśli oczywiście ów sytuacja miała w ogóle miejsce.
Tak to jest z mediami.. a i Oślizło zirytowany wynikiem dodał od siebie parę kolorów.

Tez mi sie wydaje ze ten pan Oslizło dodał "smaczku" tej historii,a jesli nie to pewnie zrobili to za niego dziennikarze.

W Polsce jeszce nie ma tak zwalonej sytuacjii jak np w Hiszpanii gdzie w sektorach gospodarzy siedza kibice gosci.
I dobrze,bo co to za robota,ze goscie siedzą z gospdarzami

A tu nagle ten pan Oslizlo zajmuje sobie loze a rodzine wysyla do młyna na DNo troche to sie kupy nie trzyma.Niewierze ze gosc mogl nieliczyc sie z konsekwencjami zwłaszcza ze wie ze na lini Gornik-Wisla miłosci brak.

P.S To ja tez sobie tak zrobie,pojde do młyna Zaboli i po golu dla Wisly wyskocze w gore z radosci..Myslicie ze mnie jeszce ktos poklepie i powie "no to super,cieszymy sie razem toba"?
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 28.04.2009 o godz. 23:59.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując