Wyświetl pojedynczy post
frag86
Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2009, 10:44
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
no tutaj same 1 powinny byc.najbardziej będą męczyć się szwaby ale powinny wygrać bo Francja do czołowy kandydad w zacietej walce o spadek do nizszej dywizji.

BTW:wczoraj Łotwa rozje.... Szwecję!!! takze jakis procent ze bedzie niespodzianka istnieje
Mi właśnie wczorajsz Szwedzi kończyli kupon gdzie do wyjęcia miałe lekko ponad 1k :/ , całe szczęście oodbiłem pograłem wcześniej tenis na live i wyszedłem na 0.

co do tenisa:
Tipsarevic-Acasuso to odradzam grać, ew. spróbować na il. gemów
Mathieu-Ferrer Ferrer zagrał owszem dobrze, ale nie zapominajmy że grał u siebie. Mathieu jest bardzo groźny pod warunkiem ustabilizowanej wysokiej formy, a takiej jak na razie nie widać, tak więc 2
F.Gonzalez-Chardy Chardy obecnie nie jest w tak wysokiej formie jak miało to miejsce wcześniej, wg mnie będzie w stanie nawiązać wyrównaną walkę, ale doświadczenie chilijczyka weźmie górę, typ 1
Wozniacki-Benesova
Kanadyjka powinna sobie poradzić, choć może ją to kosztować wiele wysiłku, nie będzie to raczej łatwy mecz, ale koncowy rezultat nie może być inny...1
Safina-Errani Dinara wraca po prawie miesiącu przerwy, jej forma to niewiadoma, RG dopiero za miesiąc więc pierwszy turniej po dłuższym odpoczynku może potraktować nieco lżej, choć z drugiej strony ranga turnieju wysoka, typ 1
Rybarikova-Dulko tu Gisela powinna sobie poradzić, procentowo szanse oceniam na 30% - 70% , typ 2
zamiast tego chyba grałbym Na Li z Peng 1

Wczoraj Cilic i Wawrinka łądnie siedli, tylko nieszczęsna Szwecja nie dała rady Łotyszom oddając 40 strzałów w meczu :/ strzelając przy tym tylko 2 bramki.
Odpowiedz cytując