Wyświetl pojedynczy post
ultr4
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2009, 22:26
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Gołoś to była pomyłka...jeśli chodzi o grę u nas.Ot taki prezencik od wujka Engela.A teraz po tym s****ysyństwie jakie dostał to już w ogóle...Gdzie takich piłkarzy mi żal najbardziej - pracowitych ale jednak nie obdarzonych przez matke naturę w zdolności , pozwalające grać na wysokim poziomie w klubie takim jak Wisła
Prezentem od wujka Engela był także Boguski (gral w klubie Engela Juniora), wiec na twoim miejscu bym nie przesadzał. Czasem fajnie jest cofnac sie w czasie i zobaczyc jakie glupoty ludzie wypisywali

A tutaj przyklad komentarza pod newsem (http://wislakrakow.com/www/showartic...hlight=boguski) :
Cytat:
bebe
W trzeciej lidze chlopak hurtowo powinien ladować brameczki niech Englejro nie cwaniakuje bo go wszyscy z tego rozliczą juniorów zgodzę się brac nie wiadomo jakich... czyli 18- 20 lat i juz musza byc obiecujacy naprawde ale nie 21 letniego zawodnika bo z takiego na 99% guzik bedzie
Jeszcze lepsze sa komenty pod newsem o Kubie Blaszczykowskim z 2005 roku:
Cytat:
Gość, 08.02.2005, 12:58
Dobrego wujka ma gościu, szczerze zazdroszczę... Ale na myśl, że miałby być w rundzie wiosennej piłkarzem podstawowej "11" ogarnia mnie straszliwy śmiech...
Cytat:
Kolaborant ZZ
Ja znam tego kolesia bo jestem z Czestchowy ...on jest slaby zarecza to kibic KS Czestochowa i gracz tego klubu ... serio Błaszczu raczej sie nie nada do Bialej Gwiazdy
Cytat:
Katiles
Brawo!!! Promujmy nadal nowe cienkie jak barszcz"sławy" na zasadzie koneksji rodzinnych,a daleko zajdziemy...Wszystko wszędzie kręci się na zasadzie korupcji-niestety...
Cytat:
wampir z bytowa
Nie ma sie co podniecać przecież on już jak jest tu napisane był w tylu klubach i nigdzie sie nie załapał to pewnie nie ma dużego talentu jak jego wujek Jerzy Brzęczek.
P.S. Kariere Golosia zahamowaly problemy zdrowotne i na prawde ciezko oceniac potencjal tego gracza. Ciekawe gdzie bylby teraz Brozek jakby na niego postawil Kasperczak, zamiast na swojego ulubienca Kuzbe... Taki Lewandowski to ma farta, bo gdyby nie zlapal kontuzji 3 lata temu grajac w juniorach Legii to pewnie nie gralby w ekstraklasie do tej pory...
Odpowiedz cytując