Wyświetl pojedynczy post
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2009, 22:41
też mi się tak wydawało że ciemno jak w d.. i musisz mieć całkiem niezły obiektyw.Co do trybun to fakt z perspektywy trybun tego nie widać no chyba ze w TV. Jak Ci się sprawuję ta sigma bo ja posiadam Nikkor 80-200(wersja z pompka) f2.8 , jest jasny lubię go używać do portretu na zewnątrz bo rysuje całkiem nieźle . Niestety nie miałem szansy przetestować go w warunkach stadionowych. Pstrykałem nim tylko kilka fotek w nocy ale ze statywu bo niestety nie utrzymam go w ręce . U mnie przy iso 1600 jest jeszcze ok chociaż czasem widać ziarno więc przeważnie jak jest mega ciemno to iso 1200 w zupełności jest ok , D90 posiadam ale nie jest niczym fajnym (live view = big shit - próbowałem robić fotki w pełnej ciemności to nie wiedział w co ma trafiać i pracuje ogólnie dość długo i głośno , filmy to samo) jedynie to matryca z D300 jak byś widział jakąś ciekawa ofertę odnośnie d300 daj znać bo w Irl niestety ciężko dostać a jak jest to nówka ponad 1500 e (wczoraj widziałem w sklepie foto używkę za 1400e z gripem ;/ i do tego strasznie zniszczona )
Ostatnio edytowane przez famul : 26.04.2009 o godz. 22:50.
Odpowiedz cytując