Aro1234 napisał(a):

Faktycznie, wy tacy ubodzy jesteście, tacy słabiutcy. Macie najlepszą drugą linię w lidze, do tego bardzo dobry bramkarz, świetni stoperzy, perspektywiczni Rybus i Borysiuk, na dodatek Chinyama, który załatwił wam już dobrych kilka zwycięstw... Nie narzekajcie...
Na pewno macie najsłabszych kibiców wśród czołowej trójki... tego jestem pewien.. (choć w C+ wczoraj już piali Mielcarski z Twarowskim, że "doping wraca na Łazienkowską"...). Wypadałoby mi rzec: "A nie mówiłem?" bo już wspominałem raz o tym (jak się okazało, że Legia-Lech puszczą w TVP2), że doping na Ł3 wróci tak specjalnie, pod publiczkę (podobnie zresztą jak jesienią przyjechała do Warszawy Wisła).
|
chyba nie zrozumiałeś kontekstu wypowiedzi kresqa.
po drugie, niech Ci będzie, że jeśmy najsłabszymi kibicami wśród czołowej trójki (dodaj tylko, że u siebie, bo na wyjezdzie już bym tego nie powiedział i chyba wiesz, kto jest niżej od nas

) Bez złośliwości. Wszystko jak na razie zmierza do zakończenia konfliktu, ale jak będzie, to się okaże. PS ale oprawy i tak mamy na wyższym poziomie (mimo protestu) wg głosowań ultrasów