Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2009, 14:40
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Faktycznie, wy tacy ubodzy jesteście, tacy słabiutcy. Macie najlepszą drugą linię w lidze, do tego bardzo dobry bramkarz, świetni stoperzy, perspektywiczni Rybus i Borysiuk, na dodatek Chinyama, który załatwił wam już dobrych kilka zwycięstw... Nie narzekajcie...

Na pewno macie najsłabszych kibiców wśród czołowej trójki... tego jestem pewien.. (choć w C+ wczoraj już piali Mielcarski z Twarowskim, że "doping wraca na Łazienkowską"...). Wypadałoby mi rzec: "A nie mówiłem?" bo już wspominałem raz o tym (jak się okazało, że Legia-Lech puszczą w TVP2), że doping na Ł3 wróci tak specjalnie, pod publiczkę (podobnie zresztą jak jesienią przyjechała do Warszawy Wisła).
chyba nie zrozumiałeś kontekstu wypowiedzi kresqa.

po drugie, niech Ci będzie, że jeśmy najsłabszymi kibicami wśród czołowej trójki (dodaj tylko, że u siebie, bo na wyjezdzie już bym tego nie powiedział i chyba wiesz, kto jest niżej od nas ) Bez złośliwości. Wszystko jak na razie zmierza do zakończenia konfliktu, ale jak będzie, to się okaże. PS ale oprawy i tak mamy na wyższym poziomie (mimo protestu) wg głosowań ultrasów
Odpowiedz cytując