Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2009, 08:08
Świetny mecz naszej drużyny, było wszystko, gryzienie trawy, dobre akcje i przede wszystkim bramki. Cieszy to, że jak po 5 sytuacjach nie chciało nic wpaść, to stworzyli następne 5. Tego brakowało w wielu meczach. Byłem pewien podziwu dla naszej determinacji w dążeniu do zwycięstwa. Z meczu na mecz jest coraz lepiej. Teraz trochę odnośnie personaliów, nie wiem czy mi się zdaje ale chyba nam ktoś podmienił w szatni Małeckiego bo pierwszą połówkę miał znakomitą a w drugiej wyprawiał "dziwne" rzeczy. Wydaję mi się że Patryk zaczął za bardzo kombinować, jeśli gra prosto i po swojemu wszystko jest dobrze, jeśli zaczyna szukać skomplikowanych zagrań zaczynają się problemy. Dla mnie numerem jeden w tym meczu był Rafał Boguski, krytykowałem go ostro za mecz z Jagą ale dzisiaj pokazał klasę. Sposób rozgrywania różnych mistrzowski to co robił Marcelo w polu karnym wydawało się już śmieszne bo tyle razy co piłkarze Górnika nie dawali sobie z nim rady to komedia.
Brawo za to że zmiennicy wnieśli wiele do gry. Piotrek Ćwielong zagrał znakomicie, tylko chyba aby on strzelił bramkę to musi go ktoś piłką trafić albo coś w tym stylu bo nie trafia w nieprawdopodobnych sytuacjach. Jeśli to poprawi to będą z niego ludzie, respekt za podanie do Boguskiego. Dobre zmiany również Jirsaka i Łobo każdy z nich wniósł coś pozytywnego do gry. Nom i oczywiście jak zmienia się siła rażenie kiedy na boisku jest Brożek chyba nie muszę mówić.

Szacunek dla Skorży za taktykę którą całkowicie przechytrzył Kasperczaka.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.04.2009 o godz. 08:13.
Odpowiedz cytując