Wyświetl pojedynczy post
Jawor
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2009, 23:29
Jawor napisał(a):Wyświetl post

Jestem kibicem Górnika i szczerze mówiąc liczę na zwycięstwo i 3 punkty. Górnik w tej rundzie pokazał, że o wiele lepiej gra się przeciwko ofensywnie grającym drużynom niż Polonii Bytom czy Piastowi Gliwice.

Zresztą Wisła w tym sezonie dwukrotnie grała z KSG i dwukrotnie zabrzanie jako pierwsi strzelali gole.

U buków sporo pieniędzy poszło na Górnika, więc co do tego że gospodarze są tu przeceniani nie mam wątpliwości, oczywiście Wisła mimo wszystko jest faworytem i o zwycięstwo będzie ciężko, ale wierzę że tak właśnie będzie.

Pozdrówki :razz:
Gdyby Wisła grała tak jak średnio w poprzednich meczach, to faktycznie Górnik miałby szanse na zwycięstwo, ale z taką Wisłą jak grała dzisiaj, nie było praktycznie żadnych szans.

Przed tą kolejką mówiłem, że Legia powinna wygrać z Lechem, potem nie przegrać z Wisłą i zostanie Mistrzem Polski. Po tym, jak zobaczyłem tak dobrze grającą Wisłę, to jakkolwiek wciąż sądzę, że Legia jest lepsza od Lecha, to jednak losy mistrzostwa nie rozstrzygną się, jak wielu twierdzi, w niedzielę w Warszawie, tylko dopiero w meczu Wisły z Legią.

Pozdrawiam :razz:
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów
Odpowiedz cytując