Wyświetl pojedynczy post
Mietek7777
Junior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2009, 21:44
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Stary jakie jutro numery grać w Totka xD

Mecz bardzo dobry w naszym wykonaniu, jeden z lepszych w tej rundzie. Słaby tylko moment po 2 golu dla Nas.
Co do Ćwielonga, to on ma takiego pecha, slupek, obrońca, jednak dla mnie on nie musi strzelac goli niech gra tak jak dzisiaj, niech dobrze poda, mamy z niego duzy pozytek

Moje szybkie ocenki
Pawełek - 6 - pewny, jeden wykop nieudany, w ogóle nie wiem po co wtedy wykopywał jak miał Brozia; na minus jedna sytuacja z Głową, a tak to pewny chwyt, nie wypluwał pilek
Baszczu ,Głowa i Pietia - 7 - pewny występ obrony, mało groźnych sytuacji Górnika, nie popełnili błedu przy golu, niestety mieliśmy pecha, że, choć faulowany, to Zieniu przyjął taktykę Dudki z meczu z Blackburn
Marcelo - 8 - miałby 7, ale za te wszystkie rzuty rożne, nie widziałem chyba takiego meczu, że wygrywa wszystkie piłki w polu karnym przeciwnika, to źle świadczy o defensorach Zabrzan

Mały i Zieniu - 7 - Mały po przerwie fatalnie, ale w pierwszej jednym z lepszych, Zieniu na poziomie z poprzednich meczów
Sobol - 7 - słabszy niż w poprzednich kolejkach, ale ciągle bardzo w dobrej formie, napiszmy petycję do zarzadu o nowy kontrakt dla Niego xD
Diaz - 5 - najsłabszy na boisku po stronie Wisły, dużo strat, jednak kilka udanych akcji w ofensywie, dziś bardziej ofensywnie nastawiony od Sobola

Brożek - 9 - byłaby 10 gdyby nie zmarnowane okazje, jeszcze nie w pelnej dyspozycji, ale widac jak naszym chlopcom go brakowalo
Boguski - 9 - dobry kolejny występ, spokojny w ofensywie, podejmował dobre decyzje

Ćwielong - 7 - dobra zmiana, niestety skutecznosc...
Łobo - 6 - fatalny wystep do asysty, pozniej widzielismy innego Łobo, jednak to za mało na wyższą notę
Jirsak - 6 - niczym się nie wyróżnił na plus i minus, jedynie co pamiętam do dobre podanie zaczynające akcję na 2 bramkę, widać progres formy, niewielki ale widać

Chyba masz jakis kompleks co do Łobodzińskiego. "Przed asysta fatalnie" Grał przyzwoicie na prawej stronie a pisanie ze do asysty gral fatalnie to jest strasznie duza przesada. A sama asysta Łobo byla kapitalna i widac po nim bylo ze po tym podaniu gralo mu sie o wiele lepiej. Szybkie rozegrania pilki z Baszczem byly bardzo dobre. Brawo Łobodziński wkoncu dobry mecz. Czekamy na nastepne.
Odpowiedz cytując