Nitrox napisał(a):

|
Wg mnie skoro dawniej tak tego nie pilnowaliście, a po poście warszawiaka, postanowiliście tego przypilnować, to na początku powinniście usuwać takie posty i napisać ze za pisanie "legła" są bany i że zaczęliście na to zwracać uwagę.
|
Jestem tu znacznie dłużej niż Ty i mogę Cię zapewnić, że bany za obrażanie innych drużyn zawsze były i były wysokie. Przed zarejestrowaniem się poświadczyłeś znajomość regulaminu forum i zobowiązałeś do jego przestrzegania. Jakim więc cudem nie zauważyłeś tego podpunktu:
Regulamin Forum napisał(a):
(...)
12. Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum. Niedopuszczalne jest również obraźliwe przekręcanie nazw innych klubów. Użycie wielkiej litery w nazwie Legia lub Cracovia naprawdę nie zepsuje klawisza <SHIFT> na Twojej klawiaturze.
(...)
|
?
Ma rację pan_premier pisząc, że to nie jest forum dla internetowych kozaków. Napisanie nazwy czyjegoś klubu z małej litery, ani też jej przekręcenie trudno uznać za cokolwiek innego niż zwykłą dziecinadę.
Jeżeli dotąd nie dotarło, to przypominam po raz ostatni -
nazwy własne piszemy z dużej litery.