Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2009, 23:38
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post

Na poważnie:
Po mojemu wszyscy jesteśmy facetami, kibicami a nie dziećmi w przedszkolu. Kibicujemy swojej dróżynie a inne mamy w dupie. Nie będe pisał Legia, Lech, Polonia tylko Legxx, Amika, kuchenkxxx, korupcjxxx, dyskopoxx i wg mnie jest to chyba normalne? Niedługo nie będzie mozna napisac słowa skurczybyk lub kurka wodna..bo to przecież forum dla dzieci do 6 roku życia. Ludzie dajcie trochę luzu. To nie są słowa niewiadomo jak obraźliwe. Przyznajcie że ban za legxx to nieporozumienie. Jeśli myslicie inaczej to bądźcie konsekwentni i za amike także banujcie, bo człowiek nie wie na czym stoi i co może.
Czy Ty na prawdę wierzysz w to co piszesz?Sam zachowujesz się jak dziecko.Nie kumasz że jest różnica między ironią a zwykłym prostactwem które reprezentujesz?
Amica,Kuchenkorz,Dyskopolo nie wzięło się z niczego - jak dla mnie każdy kibic powinien być przeciwko takim machlojkom bo inaczej tego nazwać nie można i dajemy tego wyraz ironicznie nabijając się z owych dziwnych tworów.

Jak Ci Legia nie przejdzie przez ręce to po prostu sobie odpuść albo poszukaj forum gdzie to jest respektowane bo jeśli nie wiesz, to zasada by nie przekręcać nazw, starać się pisać konkurentów z dużej litery itp - występuje praktycznie wszędzie więc jak coś to miej pretensje do ogółu że takie zasady zostały przyjęte.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 23.04.2009 o godz. 23:41.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując