7 kotów napisał(a):

Puka, stuka, wierci i boruje.
Czlowieku! Opanuj sie !
|
Byłem już opanowany. Pogodziłem sie z banem, życzyłem wszystkim miłej nocy( czyt. 4 posty wyżej). Rany rozgrzebaj "najlepszy" - mocawski. Kilka postów wyżej kazał mi sie uczyć od niego bym był najlepszy

Zignorowałem go. Ma ze 16 lat i wybujałe ego pomyslałem...Pałe przegiał póxniej wytykając mi moje wady dot. dysleksji, dał do zrozumienia, gdzie mam szukać seksu homoseksualnego jak by mi tyo było do czego potrzebne i wnosiło coś do tematu i problemu...Byłem już gotów zapomnieć o całej sprawie ale widze, że się mnie tu obraża i postanawiam się bronić. Właśnie zarejestrowałem się na forum Lecha, czekam na maila potwierdzającego...Spytam ich czy ich tu obrażamy pisząc amika. Rozwieje to wszelkie wątpliwości. Później prześle wam linka z dyskusji z poznaniakami. Jak będe miał aktywne konto oczywiście...bo cooś czuje, ze wszystkie te posty do jutra znikna, dlatego tez zrobiłem sobie skan który wkleje do mojego tematu z amikom, żeby oni przedstawili swoje zdanie, całość potem tu wrzuce.
Uściślijmy co napisaliście:
- Nie jest obraźliwe pisać Amika
- Broń boże pisać Ległx. - to jest obraźliwe i warszawiacy się smucą i trzeba przeprosić i bana dostać. Biedni legioniści płaczą w nocy i my kibice którzy tak piszemy jesteśmy nu-nu. Cacy, cacy warszawiacy. Przepraszam was
Legio i pozdrawiam. Już nie będe.
Na poważnie:
Po mojemu wszyscy jesteśmy facetami, kibicami a nie dziećmi w przedszkolu. Kibicujemy swojej dróżynie a inne mamy w dupie. Nie będe pisał Legia, Lech, Polonia tylko Legxx, Amika, kuchenkxxx, korupcjxxx, dyskopoxx i wg mnie jest to chyba normalne? Niedługo nie będzie mozna napisac słowa skurczybyk lub kurka wodna..bo to przecież forum dla dzieci do 6 roku życia. Ludzie dajcie trochę luzu. To nie są słowa niewiadomo jak obraźliwe. Przyznajcie że ban za legxx to nieporozumienie. Jeśli myslicie inaczej to bądźcie konsekwentni i za amike także banujcie, bo człowiek nie wie na czym stoi i co może.