Wyświetl pojedynczy post
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2009, 21:35
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Czy Amika i dyskopolo to określenia obraźliwe to trzeba by chyba spytać kibiców tych dróżyn. Wg was nie są to określenia obraźliwe...aha.

I jeszcze jedno. Jak napisze WIELKA LEGIA lub GALAKTYCZNY KOLEJORZ to też dostane bana za wchodzenie w dupe? Czy wchodzić w dupe można tylko obrażać nie można?
Pytam profilaktycznie, chcę wiedzieć co można na tym forum czego nie. Miałem już bana na dwa miechy - do dziś nie wiem za co i na 2 tyg. za Legxx. Nie chcę kolejnego za kolejny bzdet. Czekam na ustosunkowanie się moderatorów do tego przykładu. Pozdrawiam.
zawsze możesz wchodzić "chłopakom" ze swojej "dróżyny w dupę ale bana to możesz dostać na paradzie "równie innych". Dwa razy bana dostałeś i nic się nie nauczyłeś. Może do 3 razy sztuka

Wg mnie też. Ale może jest inaczej... Mam wrażenie, że Lecha można obrażać pisząc Amika a na legie nie można powiedzieć złego słowa. Dziwne forum. Czasem można obrazić nawet naszych piłkarzy lub dyrektora sportowego. A za legxx dostałem 2 tyg bana!!!!!! Ktoś tu niewątpliwie jest kibicem legii i trzeba się pilnować i nie obrazić. Sprawdzam czy można Legii wchodzić w dupe i przedstawiać ten klub jako wielki. Zobaczymy czy można czy nie. Jak tak to chyba poproszę o usunięcie mojego konta. NIE DLA LEGII NA TYM FORUM!!! Gdzie ja się zarejestrowałem...Ban na 2 tyg. za legxx.... Jeszcze nie moge tego pojąć...
Sam chłopie prowokujesz. Chyba Ci się pomyliło, bo nie jesteś "Czakiem Norisem" i nawwet nie potrafisz użyć argumentów a'la "półobrotu"

Rozumiem, że chodzi ci o zasade karalną "- brak szacunku dla kibiców innych klubów." ...Czy wy naprawdę myślicie, że jak piszemy amika to nie obrażamy kibiców Lecha i oni nie czują się pokrzywdzeni? Tak samo jak legXX . Prawda jest taka, że jakiś mod dał mi bana za Legxx, popełnił bład, bo jest kibicem legii i poczuł się obrazony, a wy go teraz bronicie, bo w sumie nie macie innego wyjścia ale wiecie, że to ja mam racje...Przykładem jest artykuł "Prawie wszystko w rękach Wisły" gdzie przez ręce prawdziwego Wiślaka przeszedł komentarz ze słowem legxx i nadal tam widnieje. Nikt nie ma pretensjii. I słusznie. Ja po prostu miałem tego pecha, że moją legxx wytropił mod - kibic Legii i dostałem tego nieszczęśliwego bana... Dobra mi już przeszły frustracje i się nie udzielam. Miłej nocy życze.

Już Ci rav odpowiedział.A ja głupi nie zauważyłem, że to Legijne forum
Odpowiedz cytując