AYALA napisał(a):

|
Jak Zabrze poleci do 1 ligi to można sie zastanowic nad Madejskim w miejsce Zienia, chyba Górnik nie postawi ceny zaporowej na niego.Szczot też nie byłby zły, myśle że pod okiem Skorży mógłby trafic do Reprezentacji.
|
ja mam takie jedno małe pytanie. Dośc często czytam, że zawodnik 'x' czy 'y' jak trafi do Wisły, to pod okiem Skorży, wypłynie na szerokie wody. Zatem do rzeczy, skąd takie przeświadczenie? Pytam tak z czystej ciekawości.
PS no ale wiesz, każdy trener z jakiegoś zawodnika wyciąga więcej a z innego mniej. Skorża nie 'umie' poradzić sobie np z Łobo, Niedzielanem czy Matusiakiem. Zieńczuk też miał tylko jedną taką fantastyczną rundę. A Paweł Brożek to moim zdaniem już wcześniej przejawiał spory talent, to była tylko kwestia czasu, że wybuchnie.
Trochę się dziwiłem właśnie takiemu stwierdzeniu, bo ja np w Polsce nie dostrzegam żadnego fachowca na poziomie średnio-europejskim. I nie należy zapominać o Kamilu Kosowskim, który swoje zrobił. No ale każdy może mieć własne zdanie na dany temat. Pozdro. Taki mały off top