Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2009, 21:58
Mówiłeś o szanującym się zagranicznym klubie, Nijmegen jest nim jak najbardziej, więc ten przykład podałem, nie obchodzi mnie to, że jest jeszcze kilka bardziej szanujacych się klubów, Nijmegen na pewno nie ma się czego wstydzić.
Po drugie nikt nie twierdzi, że gdyby nie Niedzielan, to nie byłoby Brożka, byłby, ale fakt faktem Niedzielan mu robił dużo miejsca na początku, sam Brożek o tym wspominał w jednym z wywiadów.

Zaczynasz roić jakieś stwierdzenia, kogo obchodzi Matusiak?

Oczekuję merytorycznych argumentów - jak masz zamiar wymyślać coś, co byś mógł skrytykować, a o czym nawet nie wspomniałem, to nie ma sensu dalej tej sprawy roztrząsać.

Gdzie ja napisałem, że Brożka trzeba sadzać na ławie a wpuszczać Niedzielana? Chodziło o to, że jeśli Brożek spierdzieli jedną sytuację to nie ma krzyku, ale jeśli Niedzielan spierdzieli jedną sytuację to jest krzyk wniebogłosy, co to z a koleś i co on tu robi. Po prostu więcej obiektywizmu. A co do sadzania na ławę, to Brożek jest poza jakąkolwiek konkurencją, ale już taki Beto i Ćwielong nie.

I tak jak już wspominałem, po prostu nasza wydana kasa na tego piłkarza, nie miała nawet okazji, by się chociaż w małym stopniu zwrócić.
Odpowiedz cytując