Wyświetl pojedynczy post
Svartis
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2009, 21:40
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Nie zgadzam sie z Twoja opinia. W KAZDEJ szkole są nauczyciele co lubią uczyć i kogoś dobrze nauczą i są nauczyciele co odwalają swój zasrany obowiązek. W 3LO jest to dobre, ze zawsze masz na rano, najpozniej klasy koncza ok. 15:40, czego nie mozna powiedziec o 12LO. Tam sie zaczyna lekcje np. o 13:00 i konczysz o 18:20; a na kolejny dzien masz na powiedzmy ósmą. To byl 1 z powodów dlaczego nie poszedlem do 12LO. Druga sprawa to różne rankingi liceów w KrK. Pare lat temu w NH przodowala 12LO, teraz sie to zmieniło i wszedzie 3LO jest wyżej. 3LO posiada dobrze wyposazona silownie, sale gimnastyczną i co najwazniejsze - cały rok mają za darmo do uzytkowania boisko wielofunkcyjne na Kalinowym. Zimą jak jest balon to tam sie gra zajebiście! A w 12LO gdzie gracie zmią? Na korytarzach?! ;]

Wytlumacz mi o co chodzi z tą 'szkołą samobójców'? Kiedys słyszalem jakies opowiadania/plotki/legendy o samobojcach ale gdyby ktos to wytlumaczyl to bede wdzieczny. W kazdym razie ja nie mam zamiaru wyskoczyc ze szkieletora

Jesli sa jakies pytania o 3LO to piszcie...

Ja polecam tą szkołę ;]
Ostatnimi dniami było informowanie przez nauczycieli o wymaganiach maturalnych w 3 LO...jedna z nauczycielek powiedziala wprost "naszym obowiązkiem jest zrealizowanie materiału i ocenienie uczniów z niego, reszta nas nie obchodzi, matura jest w waszym interesie" Liceum które ma za patrona Kochanowskiego. Zależy jak kto rozumie pojęcie poziom nauczania... Wgh mnie w 80% zalezy to od uczniów a w 20% od szkoły. Bądź co bądź w trójce podobno jest najlepszy z nowohuckich, ale to mówie w oparciu o wyniki matur i tego co słyszałem od znajomych z innych LO nowohuckich.

Jak sobie dobrze radzisz to zapieprzać nie musisz, ale to kwestia indywidualnego podejścia do nauki.Ja sie ucze tylko maturalnych przedmiotów reszta jade na kombinowaniu. Najpóźniej kończy sie coś przed 15:30 to niewątpliwie plus,
Ale z tą dobrą salą to dojebałeś... co tam jest dobre ? wypadający parkiet czy sufit na wysokości takiej jak w kiblu?
W każdym bądź razie ja bym innego LO nie wybrał, sam nie wiem czemu...

Niech was Bóg chroni przed humanistycznymi klasami w tym liceum, albo emo albo śmierdziel albo jakis Alfred co od książki nie odchodzi... tylko w klasie matematycznej nie zwariujesz.
CO do zachowania też sie coś pieprzy dyrekcji w głowach, 5 godzin nieusprawiedliwionych w miesiącu(!) i jestes wzywany przez rade pedagogiczną...

W ogóle co wy macie z tym zachwalaniem szkół swoich to ja nie wiem... płacą wam za to? chyba przeciwnie, no nie?
Świat upada, młodzież i zabawa upada!
Ostatnio edytowane przez Svartis : 22.04.2009 o godz. 21:44.
Odpowiedz cytując