Nie zgadzam sie z Twoja opinia. W KAZDEJ szkole są nauczyciele co lubią uczyć i kogoś dobrze nauczą i są nauczyciele co odwalają swój zasrany obowiązek. W 3LO jest to dobre, ze zawsze masz na rano, najpozniej klasy koncza ok. 15:40, czego nie mozna powiedziec o 12LO. Tam sie zaczyna lekcje np. o 13:00 i konczysz o 18:20; a na kolejny dzien masz na powiedzmy ósmą. To byl 1 z powodów dlaczego nie poszedlem do 12LO. Druga sprawa to różne rankingi liceów w KrK. Pare lat temu w NH przodowala 12LO, teraz sie to zmieniło i wszedzie 3LO jest wyżej. 3LO posiada dobrze wyposazona silownie, sale gimnastyczną i co najwazniejsze - cały rok mają za darmo do uzytkowania boisko wielofunkcyjne na Kalinowym. Zimą jak jest balon to tam sie gra zajebiście! A w 12LO gdzie gracie zmią? Na korytarzach?! ;]
Wytlumacz mi o co chodzi z tą 'szkołą samobójców'? Kiedys słyszalem jakies opowiadania/plotki/legendy o samobojcach ale gdyby ktos to wytlumaczyl to bede wdzieczny. W kazdym razie ja nie mam zamiaru wyskoczyc ze szkieletora
Jesli sa jakies pytania o 3LO to piszcie...
Ja polecam tą szkołę ;]