Wyświetl pojedynczy post
Svartis
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2009, 20:56
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Salezjańskie i XVI? Chyba już nic lepszego nie znajdziesz...

StelmiOriginal - na jakiej podstawie chcesz udowodnić "lepszość" Trójki? Słyszałem już wielokrotnie, że nauczyciele gówno uczą, a wymagania to łohoho. Nie mówiąc już o słynnej etykiecie sprzed kilku lat "szkoła samobójców"... W XII owszem podziały godzin nie bywają najlepsze (szczególnie w II klasie - piątek na popołudniu). Natomiast III klasa to istna sielanka. Nacisk tylko na przedmioty maturalne, plan lekcji taki, że twój weekend zaczyna się załóżmy w piątek o 11.00 (w niektórych przypadkach uwaga - o 9.10!), a kończy w poniedziałek o 14.00 (a czasem nawet i o 16.00!) ... czyż niefajnie? Do tego zajebista pod każdym względem Dyrekcja i grono pedagogiczne (tu zdarzają się wyjątki, ale jak się dobrze z danym nauczycielem ustawicie to wszystko gra)
Wyjaśnij mi te dwa pojęcia,"łohoho" że dużo czy mało bo od świąt nie miałem żadnej książki ani zeszytu w rękach i nie wiem czy to ja taki mądry jestem czy ta szkoła ma taki niski poziom
i te samobójstwa domniemane w sensie że co?

A trójeczki bym nie polecił osobiście... za dużo lamusów, idźcie do HTS
Nauczyciele jak to wszędzie jeden lepszy drugi gorszy, z polskiego i matmy na pewno Cie przygotuja bardzo dobrze do matury jeśli będziesz przechodził, reszta to loteria, jak trafisz na nauczyciela...
Odpowiedz cytując