Wyświetl pojedynczy post
bb.1906
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2009, 20:02
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Religia to tylko instrument do zdobywania wladzy ,terytorium i pieniedzy ,wiec chyba nas tak nie najezdzali ci z Krzyzami ,bo sie bali ze nei pojdziemy do nieba ?
Jaka religia? O czym Ty mówisz?
Wiesz od kiedy Polska jest chrześcijańska, a od kiedy Krzyżacy pojawili się na ziemiach polskich? Skonfrontuj ze sobą te dwie daty i zastanów się o jakiej ewangelizacji mówisz.

orzeu napisał(a):Wyświetl post
bb.1906 wiesz co mi sie w tym projekcie najbardziej podoba? Jest to kolejny myk, w ktorym lewactwo obrywa rykoszetem swoja wlasna bronia i teraz tylko czekac na gimnastyke jaka uprawiac bedzie zapewne w pierwszym szeregu wyborcza zeby obronic Che
Mam nadzieje ze kolejne pomysly sie pojawia. W koncu poprawnosc polityczna, walka o rownosc i wolnosc oraz wszystkie te pomysly zwiazane z rownym statusem wszystkiego co sie rusza i wszelka dyskryminacja zostanie pobita wlasna bronia. A jesli nie pobita to przynajmniej bedzie spory ubaw dla widowni.

AS82 wez prosze moze lepiej nie wypowiadaj sie w tym temacie bo czuje sie jakby rozmowe doroslych o seksie przerywal dzieciak uwagami o bocianach.
Prędzej czy później musiało do tego dojść i ciekaw jestem jak z tego nasi rządzący wyjdą Jeżeli będą brnąć w to dalej, to rzeczywiście tworzy nam się coraz bardziej orwellowska rzeczywistość.
Ostatnio edytowane przez bb.1906 : 22.04.2009 o godz. 20:07.
Odpowiedz cytując