Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2009, 18:50
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Powiedz mi, skad u ciebie przekonanie, iz przebywanie na boisku o pare minut wiecej, zrobiloby z Niedzielana pilkarza ? A skad wiesz, ze nie bylo by tak jak z Lobodzinskim, ktory w barwach Wisly spedzil na boisku od groma czasu i w zasadzie caly czas gral tak samo, nie robiac zadnych widocznych postepow. Popatrz na ostatni sezon Niedzielana w Holandii. Tam ktos dal mu szanse gry w 27 spotkaniach. I co ? I go...
Skonczylo sie na tym, ze zdecydowano sie mu podziekowac, no ale oczywiscie tam pewnie trenerem tez byl jakis slepiec i zrezygnowal z takiego znakomitego pilkarza
Ciągle wraca Holandia, nie interesuje mnie co tam się działo w ostatnim sezonie, w pierwszym grał tam przyzwoicie (wiem bo oglądałem) i dodatkowo strzelał, po tym jak niby był bez formy w Holandii, do nas przyszedł i był wyróżniającym się zawodnikiem. Ale to było, minęło (zarówno Holandia, jak i początki w Wiśle).

Po prostu obiektywnie chciałbym zobaczyć, iż gość, który nas kosztował kupę kasy, naprawdę tych papierów na granie nie ma, a nie jest mi to dane. Podobnie z Jirsakiem było, ileż czasu gość musiał się przebijać przez grającego wielką kichę Cantoro. Przywołujesz Dudu, pokazywał się no i co - gdzie jest? Dostał jakąś większą szansę? Poza tym najważniejsze dla napastnika jest zgranie z partnerami, chwilę temu, kiedy wystąpił w ME coś tam walnął i był wyróżniającym się zawodnikiem - z tym, że zaraz się znajdzie ktoś (i słusznie) kto powie, a co to za sztuka tam być gwiazdą. Podobnie ten cały PE, czy inne pierdoły. Najważniejsza dla nas jest Ekstraklasa i na tym polu gość nie dostał żadnej szansy, głupich kilku występów pod rząd, tak jak miał choćby Beto, tak jak ma choćby Ćwielong i tego mi po prostu żal, bo wtedy przynajmniej wiedzielibyśmy jak to naprawdę wygląda.

A co do przekonania - jest małe - skoro sam Skorża mówi, że każda minuta na boisku będzie sprawiać, że Niedzielan będzie lepiej się prezentował, no to co jest grane?
Odpowiedz cytując