|
Moge wiedzieć dlaczego dostałem bana na 2 tyg? Powodem jak mi napisano jest to, że napisałem Legła...Co w drugim poście używa się tego terminu i nikt normalny nie płacze i się nie obraza. Focha strzelił tylko jakiś cichy wielbiciel legii, farbowany lis który dostał moda i niedługo ogłosi się Bogiem, pokazując juz teraz swoją "władze". Mam nadzieje, że ci warszawiaku ulżyło i czujesz sie zajebisty.
Proponuję chociażby poczytać komentarze do artykułu "Prawie wszystko w naszych rekach" gdzie użytkownik także użył tego terminu, przeszło to przez ręce normalnego moda i jest wszystko ok...
Zróbcie czystke w waszych szeregach bo rak was zżera od środka...Pisać można, że Bednarz to łysy h..,
łobo to kaleka, Beto drewno...i jest ok. A na legie broń boże złego słowa. Trochę to śmieszne i żałosne. Tyle dobrego, że na Lecha mozna pisać Amika, bo akurat nie ma moda który kibicuje poznaniakom...
PS. Nie życze sobie kolejnego bana za bednarza, łobo i beto. Są to cytaty nie moje słowa.
Tak dalej panowie a zostaniecie tu sami. Pozdrawiam kibica LEGII. 3maj się fałszywy lisku.
|