Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2009, 20:31
Cytat:
dlatego nie dziw sie ze na wiekszosc twoich zaczepek
Moich zaczepek !?
To już są jaja

Cytat:
(zadajesz pytania na poziomie gimnazjalisty, naprawde uwazasz ze pytania z ostatniego posta to dobra metoda zeby kogos zachecic do rozmowy?)
(pytanie z ostatniego mojego posta skierowanego do Ciebie nie miało Cię zachęcić do żadnej ,,głębszej'' rozmowy , tylko chciałem Ci uświadomić , że atakujesz na ślepo i do tego jakimiś zupełnymi głupotami . Zresztą nie mam żadnego pojęcia jaki sens w takim ataku znajdujesz )

Cytat:
Jestes takim klasowym ofermą, ktory mysli ze jest madry i fajny a na plecach ma kartke z napisem "kopnij mnie" i leje z niego cala klasa.
prawie tak dobre jak to z wypłatami , które dostaje od NICH

Dobra orzeu ja bez polemiki z Tobą też prowadzić nie muszę , nawet mi to na zdrowie wyjdzie .
Tylko nie wchodź w dyskusje kiedy ja odpowiadam komuś personalnie z jakimiś z dupy wziętymi zaczepkami , które bynajmniej nie maja na celu dołączenie się do polemiki . Bo wtedy sam prowokujesz do tego , żebym Ci na to odpowiedział.

Ja szczerze napisawszy beki z Ciebie nie mam , bo śmiesznego nic nie piszesz . Raczej mi ręce opadają , jak raz po raz muszę rozkładać swoje wypowiedzi na czynniki pierwsze .

Cytat:
bo nie warto, szkoda czasu, nie ma sensu i nie mam takiej potrzeby.
No i Bogu dzięki .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 21.04.2009 o godz. 20:52.