Cytat:
Jest przejebane, Mareq "podważa argumenty" !
Najbardziej cie lubie wlasnie za to Marqu ze nawet nie wiesz kiedy i czym sprawiasz czytelnikom najwiekszy ubaw 
ps-
Cytat:
A ja moge znaleźć w internecie radykalnie inne działania opierający się na radykalnie innym spojrzeniu na sprawę
To jest mistrz argumentow !
|
A ja niestety coraz bardziej jestem przekonany , że nie wiesz o czym była dyskusja a zaatakowałeś z przyzwyczajenia.
Twoje zaczepki nie różnią się niczym od tych ktore dotyczyły tego , że prezydent założył zgarek ,,do góry nogami'' .
Przyczepiłeś się o to , że niby z mojego posta wynika iż Berlusconi jest lewicowcem . Szczerze napisawszy , nie mam pojęcia z którego fragumentu mojej wypowiedzi może tak wynikać

Przyczepiłeś się do wzmianki o tym , że zapytałem wolfyego o to dlaczego napisał nazwe własna z małej litery . Po pierwsze zapytanie to było na marginesie , po przedstawieniu moich wszystkich argumentów i w odniesieniu do samej problematyki dyskusji nie miało żadnego znaczenia .
A teraz przyczepiłeś się o to ...
Co z tego , że napisałem słówko ,,w internecie'' ?
Chodziło mi o to , że moge znaleźć inne opinie i działania dotyczące tego filmu i to pochodzące od osób , które mają realny wpływ na kształt Europy. Czy to ma jakieś znaczenie gdzie ta wypowiedź jest zamieszczona ? Ty wogóle nie czaisz o czym się dyskutuje , skoro czepiasz się takich pierdół .
Czy Tobie zawsze trzeba wszystko tak bezpośrednio przedstawiać ?
Zresztą nie wysiliłeś się specjlanie z odpowiedzią .