Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2009, 20:40
Mareq napisał(a):Wyświetl post
UE nie jest projektem ani komunistów ani marksistów , wystarczy poczytać jej historię.

pisałeś różne rzeczy facet i jesli chodzi o kwestię Unii Europejskiej masz niezłą wiedzę - masz kłopot "tylko" z interpretowaniem faktów i zapamietywaniem co bardziej niewygodnych - ale tym oto wpisem jestem naprawdę obrażony.

Jestem obrażony, bo zakładasz, że jestem totalnym głupkiem.

Wystarczy poczytać historię dokładnie - a ta historia zaczyna się w 1991, całkiem niedawno i można dokładnie prześledzić kto stał i stoi na czele pomysłów, bo prawdziwe oblicze roku 1991 - to nie jest ów rok. Prawdziwe oblicze Unii Europejskiej właśnie sie staje - bo to jest nowy projekt można powiedziec bez historii a poczęty był właśnie wtedy.

A prawda jest taka, że stoi za nim lewacko - marksistowska grupa oszołomów walczących z wszelką wiarą i tradycją oraz porządkiem świata - sterowana przez tych, którym jest to na rękę. O ile o tym drugim można dyskutować i sie zgadzać lub nie - o tyle część pierwsza zdania to FAKT.

I nie rżnij głupa Marqu
Ostatnio edytowane przez sambo : 20.04.2009 o godz. 21:00.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43