Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2009, 13:42
Kortys napisał(a):Wyświetl post
No stary, a wpłacenie rok temu 400 tyś. na konto GKS i oficjalne info? I to wszystko na podstawie nieważnego zapisu z poprzedniej umowy. Poza tym nie rozumiem co ma do rzeczy, że Lech pozbył się Dolhy. Wiśle od początku nie chodziło o powrót tego piłkarza (spalonego dla kibiców), tylko o odszkodowanie. Myślisz, że liczący każdą złotówkę zarząd olałby sprawę, bo Lech pozbył się Dolhy? Na jakim świecie ty żyjesz..

Dobrze stary, byc moze moja proba wytlumaczenia braku ogloszenia wyniku ponownego rozpatrzenia jest nietrafiona, wiec skoro ty zyjesz na tym wlasciwym swiecie, a do tego twierdzisz, ze wszystko "odbylo sie zgodnie z prawem", bedziesz potrafil wytlumaczyc skad taka a nie inna decyzja trybunalu arbitrazowego ? A moze slyszales cos o tym, ze ostatecznie przyznano w tym sporze racje Lechowi ?
Wyobraz sobie, ze Wisla mogla odpuscic dlatego, iz w gre nie wchodzilo finansowe zdojenie Lecha, a np. zdyskwalifikowanie pilkarza, co nie zmienia faktu, ze transfer nie odbyl sie zgodnie z prawem.

Co do Garguly, to ja nigdzie nie napisalem, ze wszystko odbylo sie wzorowo, wiec niepotrzebnie starasz sie mnie do czegos przekonac. Nawet pomimo tego, ze na najwiekszego idiote w calej tej sprawie wyszedl Osuch, GKS-owi najwyrazniej nie spodobaly sie takie podchody, za co odegral sie zima, parokrotnie odprawiajac cala wislacka delegacje z kwitkiem zamiast z Lukaszem.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 20.04.2009 o godz. 14:06.
Odpowiedz cytując