JLB napisał(a):

Kobieto Wiślaka :
1. Jeśli coś Ci nie pasuje to jest od tego P.W. a nie rozbijasz temat.
2. Nie oglądałem tego filmu (jak chyba większość użytkowników), to nie wiem jakie tam są sceny ,wpisując w google wyskoczył mi taki obrazek więc go wkleiłem myśląc ,że jest dobry.
To wszystko co miałem do wyjaśnienia !!
|
Przede wszystkim, napisanie przeze mnie jednego posta nie rozbija tematu, szczególnie że jest na temat ....
Także nie przesadzaj i nie unoś się, a że akurat mój komentarz dotyczy Twojego posta... cóż...
Od kilu dni jest tak że kilka osób wkleja co chce, nie kasując potem postów, pomimo próśb, i dlatego mocno mnie irytuje bałagan i samowolka jaka tu panuje....
A tłumaczenie "nie oglądałem tego filmu" jest dla mnie żadnym tłumaczeniem. Wszystkie rzeczy które były wcześniej wklejane widziałeś? wszystkie te mosty, chińskie wioski, jeziora w Alpach, skrojone flagi, oprawy... ?
właśnie...
Tylko że zabawa polega na tym żeby wklejać to co jest w życzeniu ale i na tym żeby być pewnym tego co się wkleja - na tym żeby się czasem napocić w szukaniu i może nawet być dumnym że się pierwszym znalazło...
A wklejenie przez Ciebie pierwszego lepszego konia kóry ma na imię "Hair" jest po prostu bez sensu...
Czy widziałeś film czy nie, warto czytać opisy grafik które są pod zdjeciem w google, jak i czytać zadanie...
Sam fakt że życzenie moje brzmiało "konie" - już samo to powoduje że zdjęcie się nie nadaje, ale do tego trzeba myślenia i czytana ze zrozumieniem...
I co da że napiszę do Ciebie P.W.? wykasujesz posta? zmienisz zdjecie? no zastanów się... skoro pod Twoim jest już kilka innych postów...
To jest komentarz nie do Ciebie, a do sytuacji jaka jest w temacie... żeby była jasność!