Temat: FOTO zabawa
Wyświetl pojedynczy post
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2009, 13:36
JLB napisał(a):Wyświetl post
Kobieto Wiślaka :
1. Jeśli coś Ci nie pasuje to jest od tego P.W. a nie rozbijasz temat.
2. Nie oglądałem tego filmu (jak chyba większość użytkowników), to nie wiem jakie tam są sceny ,wpisując w google wyskoczył mi taki obrazek więc go wkleiłem myśląc ,że jest dobry.

To wszystko co miałem do wyjaśnienia !!
Przede wszystkim, napisanie przeze mnie jednego posta nie rozbija tematu, szczególnie że jest na temat ....
Także nie przesadzaj i nie unoś się, a że akurat mój komentarz dotyczy Twojego posta... cóż... Od kilu dni jest tak że kilka osób wkleja co chce, nie kasując potem postów, pomimo próśb, i dlatego mocno mnie irytuje bałagan i samowolka jaka tu panuje....
A tłumaczenie "nie oglądałem tego filmu" jest dla mnie żadnym tłumaczeniem. Wszystkie rzeczy które były wcześniej wklejane widziałeś? wszystkie te mosty, chińskie wioski, jeziora w Alpach, skrojone flagi, oprawy... ?
właśnie...
Tylko że zabawa polega na tym żeby wklejać to co jest w życzeniu ale i na tym żeby być pewnym tego co się wkleja - na tym żeby się czasem napocić w szukaniu i może nawet być dumnym że się pierwszym znalazło...
A wklejenie przez Ciebie pierwszego lepszego konia kóry ma na imię "Hair" jest po prostu bez sensu...
Czy widziałeś film czy nie, warto czytać opisy grafik które są pod zdjeciem w google, jak i czytać zadanie...
Sam fakt że życzenie moje brzmiało "konie" - już samo to powoduje że zdjęcie się nie nadaje, ale do tego trzeba myślenia i czytana ze zrozumieniem...
I co da że napiszę do Ciebie P.W.? wykasujesz posta? zmienisz zdjecie? no zastanów się... skoro pod Twoim jest już kilka innych postów...

To jest komentarz nie do Ciebie, a do sytuacji jaka jest w temacie... żeby była jasność!
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując