Wyświetl pojedynczy post
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2009, 12:43
PrawdziwośćDlaGry napisał(a):Wyświetl post
Boston - Chicago...
Sam wiesz, że pierwszy mecz przegrali. Ja stawiałem dodatnie handi na Chicago i ładnie weszło bo oni nawet wygrali! Dziś myślę, że również mogą przegrać ale nie więcej niż 9 punktami, jednak to tylko NBA. Chciałbym żeby awansowali dalej bo mają naprawdę ciekawych zawodników, młodych i głodnych walki.
Jak dla mnie
Boston - Chicago +9 @1.90

Co do tenisa..

Ciężki mecz sobie wybrałeś jak dla mnie. Myślę że lepiej byłoby zagrać na Montanesa w meczu z Tipsem.
Montanes to typowy clayowiec. Zagrał dobrze w Casablance i Monte Carlo. Rok temu dotarł tu do ćwierćfinału.W MC odprawił Lisnarda, Almagro i urwał nawet seta Djoko. Tipsik za to słabiuyko. Ograł Monfilsa ale już Boleliemu nie dał rady. W kluczowych momentach Tipsarevic ma w dupie to czy będzie aut czy nie i wali jak z zamkniętymi oczami.

Drugim ciekawym typem jest mecz Ferrero - Kunitsyn. W Casablance Ferrero nawet nie stracił seta i wygrał turniej. Igor za to w Monte Carlo pokazał jak wygrać przegrany mecz z Chelą. przy 5:2 dla Kunitsyna ten zaczął grać jakby właśnie piersszy raz dostał rakietę do łapy. Dla mnie gładkie 2:0 dla Ferrero który zaczął trochę przypominać tego zawodnika który wygrywał w Roland Garrosie.

tak więc:
Montanes- Tipsarevic 1
Ferrero - Kunitsyn 2:0
to żem zabłysnął
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując