Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2009, 12:43
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mareq, będę szczery - nie chce mi się z Tobą dyskutować. Mnie za to nie płacą, ja to robię czysto hobbystycznie, więc nie mam obowiązku tracić na to czasu.

Wkleiłem artykuł, dyskutuj sobie z jego autorem. Albo recenzentem "Katynia" z "Le Monde".

No cóż - słowa Poeteringa maja większą moc od słów Chrystusa - dlaczego? Ano dlatego, że słowa Chrystusa sprawiły, że chleb sie rozmonożył po to, żeby inni go jedli. Słowa Poeteringa zaś sprawiają, że chleb już jest w żołądkach ludzi...

Poetering powiedział, więc film Katyń (nawiasem mówiąc, gdyby nie ostatnia scena byłby filmem kiepskim) jest we wszystkich kinach Europy i koniec kropka - Marqowi wiecej nie potrzeba ( prócz zryczałtowanej opłaty he he)
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43