Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2009, 23:05
Bnn napisał(a):Wyświetl post
a ja zapytam po raz kolejny PO CO na boisko wchodzi Łobo? nie może wejść np Niedzielan? nie wierzę, że zagra gorzej.

sprawdziłem statystyki (ot, taka ciekawostka). Ostatnią bramkę Wisła strzeliła podczas gdy na boisku był Łobo 15 listopada z Lechią u siebie. Tak to strzelała jak już zszedł, lub przed tym jak wszedł. W jakim celu Skorża go wpuszcza na boisko staram się wymyślić od pół roku i mi się nie udaje.

nie chodzi o to, że nie idzie. 0 zaangażowania, 0 walki, 0 pomysłu... jedyny wślizg jaki koleś zrobił w Wiśle to na Lechu. 90% piłek to strata. Po prostu nie trawię tego kolesia, jeszcze drenuje kasę Wisły która mogłaby iść na szkolenie czy inne poszukiwania talentów
a najgorsze jest to ze gosciu w Ekstraklasie umie tylko jeden zwod. dlatego sie pytam co on robi na treningach?
mial on kiedys jakis konkretny rajd prawa stroną? ja bym mu zrobil 'suszarke' w stylu SaF'a ;]

Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
Ja się ciesze z coraz lepszej gry Pawełka. Broni coraz pewniej chociaż dalej musi poprawić grę nogami.
nom niezly mecz maria ;] choc jeszcze musi duzo pokazac zeby byc spokojnym o jego forme
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 19.04.2009 o godz. 23:08.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując