Wyświetl pojedynczy post
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2009, 11:19
kameleon2323 napisał(a):Wyświetl post
Gdansk-Gorzow 2
Wroclaw(+4)-Czestochowa 2
T.Jedrzejak(+2)-G.Hancock 2
Leszno-Zielona Gora(+12) 2

wklad 10zl
Do wygrania 116.82
PZDr! zycze samych wygranych kuponikow
ja jakoś nie jestem przekonany do tej dwójki na Gorzów. niby ok, są niby mocniejsi, ale Gdańsk już pokazał że potrafi powalczyć. jeżeli Zorro i Skóra pojadę na max to będziemy mieli ładne spotkanie do tego Andersen też całkiem dobry zawodnik. a Gorzów? jak dla mnie ekipa bardziej HOME. Gollob i Holta ostatnio nie pokazali dobrej jazdy ale dwa spotkania pod rząd to już by była niespodzianka ta ich słabsza forma. do tego dochodzi Matej Zagar który coś tam jakiś tam turniej wygrał ostatnio. dla mnie to spotkanie trudne do wytypowania. i "jedynka" i "dwójka" może być. Co do reszty to się zgadzam aczkolwiek nie wiem czy nie wolałbym jednak zagrać na ujemne handi na Leszno. Mogą polecieć dziś z Falubazem nawet i 16 pkt.

jak już jesteśmy przy speedwayu to ciekaw spotkanie mamy też w Bydgoszczy. takie derby. dla Jonssona i Chrzanowskiego to spotkanie to walka o być albo i nie być. do tego mają świetnego Sajfutdinova. dla mnie to dziś Polonia nie może przegrać tego meczu więc Polonia +4 biorę w ciemno. do tego mógłbym zagrać chyba też zakład
Emil Sajfutdinov- Ryan Sullivan 1. Emil ma pewne punkty już w pierwszym biegu, a Ryan będzie się potem męczył z ciężkimi rywalami.
to tyle ode mnie.
pozdro powodzenia.

wpadł mi fajny typ na oko.

Atalanta - Reggina X2 i 2 po dobrych kursach.

te obiboki z Bergama szczają nieraz na mecze i robią nam kuku z kuponami. oni już walczą o rolkę papieru toaletowego,
więc może dziś warto by zagrać coś na Regginę mocniej. Kurs nie lada gratka dla typerów lubiących mocne wrażenia...
zwłaszcza że dla Regginy to chyba mecz ostatniej szansy...
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 19.04.2009 o godz. 11:36.
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując