Wyświetl pojedynczy post
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2009, 08:38
Musimy dzisiaj wygrać! MUSIMY!

Według mnie w walce o Mistrza liczy się już tylko Legia i Wisła. Tak wiem, wiem, że nawet jeśli wygramy to mamy punkt straty, ale popaytrzmy obiektywnie na grę Lecha. Aż z 5(!) meczów w tej rundzie wywozili punkty tylko dzięki golom w końcówkach. Ten fart MUSI się już skończyć. A termianarza nie mają wesołego. 3 wyjazdy - Legia, Polonia Warszawa i Śląsk. W tych meczach na pewno stracą punkty.

A pamiętacie zimą? Jak ci "eksperci" mówili jaki Lech to wspaniała drużyna, jak to "poznańska lokomotywa" będzie zmiatać kolejnych rywali... A co mówili o Wiśle? Że wypaleni zawodnicy(zwłaszcza widać to po Baszczynskim), że brak młodej krwi(to mnie śmieszy najbardziej- Marcelo, Małecki, Ćwielong- to przecież 1 skład).

Dzisiaj z Arką ja wystawiłbym następujący skład:
Pawełek
Baszczyński Głowacki Marcelo Diaz
Łobodziński Jirsak Sobolewski Zieńczuk
Boguski(Paweł Brożek- zależy od dyspozycji) Ćwielong

Dziwi was zapewne obecność Łobo. Otóz przyznać trzeba, że powiniśmy raczej się gościa pozbyć, ale jego dośrodkowania w dziosiejszym meczu mogą być bardzo pomocne. A Małecki? Póki co, oprócz niezłej szybkości, odwagi i walki, ten gośc pokazuje bardzo mało. Niewiele dobrych dośrodkowań, udanych dryblingów. Ale powinno coś z Małego być.
Odpowiedz cytując