Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2009, 21:17
Jak dla mnie ostanie 6 meczy możemy wygrywać po 1-0 i szczerze mówiąc nie za bardzo interesuje mnie styl tych meczy ważne będą naprawdę 3 punkty, które musimy zdobyć, wyszarpać w każdym meczu. Więc za przeproszeniem nawet kopaninę będę oglądał, przemęczę to tylko żeby wynik końcowy tej kopaniny był satysfakcjonujący wszystkich

Najwyższy czas skończyć pieprzyć o farcie Amiki dziś, bo tak patrząc obiektywnie to ŁKS powinien dziękować, że ma w bramce nie zatapialnego Bodzia W. Tyle ile okazji miała Amica to przechodzi ludzkie pojęcie.
Jak dla nas to dobry wynik, tak samo jak remis w Warszawie. Zróbmy jutro pierwszy krok po obronę tytułu mistrzowskiego, niech nasi grajkowie zagrają z ambicją i determinacją i pokażą, że to im należy się tytuł mistrzowski !!

Walka będzie do samego końca ja liczę, że na pozycję lidera wrócimy po meczu z Legią i tam już zostaniemy do końca.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując