|
Shad ciężki mi skopiować coś z pdf.
Jeżeli chcesz nazwiska Polaków , to są na stronie posłanki Foltyn Kubickiej.
Jeżeli chcesz wszystkie nazwiska , to musisz sobie radzić sam .
bb.1906
Nie wiem , ale jeżeli ktoś się wije , to zapewne ma coś na sumieniu.
Chociaż Onyszkiewicz i de Oedenberg mówią raczej jasno , nie glosowaliśmy bo nie .
Natomiast w przypadku takich posłów jak Wolski czy Sonik bardziej jestem skłonny uwierzyć w jakiś jak oni to nazywają ,,bład techniczny'' aniżeli w celowe działanie. Po pierwsze taką postawę można wyinterpretować z ich dotychczasowy działań . Po drugie jak już wspomniałem dyskutujemy o sprawie symbolicznej i za jaja by ich w klubie za to głosowanie nie powiesili , co pokazuje przykład Handzlik i Kaczmarka .
Gwiaździsty po pierwsze już wspomniałem o tym arcydziele na poprzedniej stronie , a po drugie wolę coś innego oglądać na dobranic niż kiepski pokaz propagandy.
Jeżeli PiS z czymś takim wchodzi do kampanii wybroczej do PE , to proszę bardzo
Ja raczej licze na dyskusje o Europie a nie o tym jak prezydent Warszawy nad głowami biedaków walcząćych o żywność rozdawała premie , bo tego typu retoryka jest żałosna.
Mam nadzieje , że Kurski zdaje sobie sprawę , że nie kandyduje do parlamentu anty-powskiego , tylko do parlamentu europejskiego .
Ja rozumiem ,że Jarosław Kaczyński jest pod wrażeniem jego wyczynów z 2004 r , ale tym razem może obudzić się z ręką w nocniku .
Już jeden spot prezydencki Kurski spier na całej lini .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 17.04.2009 o godz. 21:01.
|