Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2009, 18:01
Coz fajnie zepowstal taki temat. Ja pale juz 6 lat(...) a mam dopiero 21... Probowalem wiele razy niestety... na prozno. Ostatnio przeczytalem bardzo ciekawy artykul o enzymie pozyskiwanym z pewnej afrykanskiej rosliny(wiem juz jakie to skojarzenia budzi ale spokojnie przeczytajcie do konca). Mianowicie enzym nazywa sie Ibogaina i jest prawdziwa rewolucja jesli chodzi o zwalczanie nalogow i odtoksycznianie organizmu ludzkiego. Otoz juz jedna dawka pozwala na odtoksycznienie na poziomie mikrochemicznym ludzkiego ciala po wszytskich nalogach: alkoholu, Narkotykow, nikotyny. Zapytacie gdyby to bylo takie proste i oczywiste to juz dawno ludzie by to odkryli ba juz dawno bylyby z tego roznego rodzaju specyfiki - na wszystko. Ano wlansie tu jest problem bo ktos ewidentnie probuje zdyskredytowac lecznicze wlasciwosci ibogainy i dzialanie jak afrodyzjak(doswiadczenia prowadzone przez dr. Deborah Mash potwierdzaja ze pyta stoi po zazyciu jej nawet 17 godzin - lepsze niz wiagra). Na rynku farmakologicznym trwa wojna na patenty. Narazie tyle jak dowiem sie cos wiecej moze wrzuce tutaj. Szczegolnie o dzialaniu afrodyzjacznym.
Odpowiedz cytując