Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2009, 14:04
1q2

w zasadzie wyznaje taka sama filozofie, choc akurat reakcje Pawelka na goraco (fuck), a zwlaszcza po meczu (selekcja kibicow na zlych i dobrych) uwazam za co najmniej niewlasciwa. Ale zeby juz do tego nie wracac, to moze jeszcze slowo o Lobo
W sumie ciezko o nim powiedziec, ze pod gwizdami gra mu sie gorzej, bo przeciez wczesniej przez dwa lata nikt na niego nie gwizdal, a on gral tak samo albo i gorzej. Jego znacznie wiecej rzeczy musi deprymowac anizeli tylko gwizdy. Czasami mam wrazenie, ze jest zdeprymowany wlasna gra i tym, ze przeciwnicy sie ruszaja i napieraja, zamiast stac w miejscu.
Tez mi sie wydaje, ze on by naprawde chcial, tyle ze to wyglada tak jakby chcial, a nie mogl. A jak chce za bardzo, to wychodzi z tego boiskowy chaos wiekszy niz w wykonaniu pijanego Golosia On musi miec skomplikowana konstrukcje psychiczna, bo wiele nie trzeba zeby sie zrazil i przestal grac. W sumie, az tak bardzo mu sie nie dziwie. Kazdy z nas przeciez wie, co to znaczy czuc wszechogarniajaca niemoc. Przykladowo, gdyby ktos mi kazal namalowac konia, to chocbym spedzil nad tym rok czasu i tak wyszedlby z tego jakis mutant popromienny. Dodatkowo swiadomosc jaka jestem niezdara, moglaby odebrac resztki ochoty i zapalu. Choc z drugiej strony, gdyby znalazl sie ktos chetny placic mi za to po 300 tys eurasow na rok, to kto wie czy jednak nie wykrzesalbym w sobie odrobiny entuzjazmu do dalszej pracy

Gdy tak przyobserwowac Zienia, to widac jak czasami bije glowa w mur, tyle ze jak juz uda mu sie przez ten mur przebic, to najczesciej zaserwuje komus b.dobra wrzutke, albo walnie silnie na bramke, co daje szanse powodzenia nawet gdy pilka trafi prosto w bramkarza, bo zawsze istnieje mozliwosc, ze ktos inny ja dobije. Za to u Lobo wrzutki sa z reguly na pale, a strzaly nie raz leca w kierunku przeciwnym od bramki. Widac, ze on sam nie bardzo wie co ma grac, a do tego brak mu czucia gry i z tym swoim jednym zwodem jest cholernie schematyczny.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 17.04.2009 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując