wislacki napisał(a):

|
Ma listę... ludzie zdejmijcie wreszcie klapki z oczu. Żal mi tych, którzy dalej wierzą, że następne okienko transferowe będzie nasze. Wierzą tak od 3 lat, a co te okienka nam dały wszyscy wiemy. Kto podejmuje decyzje - nie wiem, nie siedzę w tym, nie znam nikogo w zarządzie Wisły, ale jako kibic widzę co się dzieje - wartościowi zawodnicy, którzy mogli by dać coś Wiśle swoją przygodę z naszym klubem kończą na testach, a zapytani czemu nic z transferu nie wyszło odpowiadali, że nagle Jacek Bednarz przestał odbierać telefony.
|
Bednarz ma chałę do gadania, on nie daje pieniędzy z własnej kieszeni. On nie zatwierdza transferów, od dawna wiadomo, że przez RN musi to przejść, wiec ty się naszego Dyrektora nie czepiaj, ciekawe co byś ty robił jakbyś był na jego miejscu.
To co pogrubione to może być prawdą, ale bardziej mi się zdaję, że tak mówią bo gazetom raczej nie powiedzą: "Powiedzieli, że jestem słaby i nie mam szans na grę"
To tylko domysły, jednak ja nie widzę tutaj winy Bednarza tylko wina leży po stronie tych co zatwierdzają transfery itp. Jednak pan Jacek na pewno też nie jest bez winny.