Arkas napisał(a):

Co do Zienia i Baszcza, to na najbliższym meczu proponowałbym zrobić protest dotyczący z ich odejściem, np. zaśpiewając "Bednarz to h**, większy niż....".
Bo chyba coś tu nie tak, skoro Skorża ich chce a Bednarz ma to głęboko w dupie...
P.S. W lecie oprócz Baszcza, Zienia, być może odejdzie Marcelo i Brozio. I będziemy w zajebistej sytuacji przed eliminacjami L.M..... Ale cóź zrobić, jeśli jak się ma dobrego właściciela, to się ma zje*aną Radę Nadzorczą... Nie da rady żeby wszystko było Ok niestety... Nie ten kraj...
|
Ile TY masz lat Arkas, że myślisz że to wszystko od Bednarza zależy? Przecież on nie robi tego "bo nie", "bo nie lubię Marcina czy Marka" tylko najzwyczajniej kasa klubowa, do której ma dostęp (oczywiście nie całkowity) mu nie pozwala na przedstawienie poważnej oferty kontraktu tym zawodnikom.
Swoją drogą szkoda, że tacy piłkarze najprawdopodobniej odejdą z naszego klubu. Nie chodzi mi nawet o piłkarski poziom (choć to też ważne), ale wg mnie Marcin byłby dobrą osobą do podjęcia pracy w naszym klubie po skończeniu kariery piłkarskiej. Chłop ma doświadczenie, zna klub od podszewki itd. Wiem, że teoretycznie można go nawet zatrudnić jak wróci z zagranicznego kontraktu ale chyba wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, że prawdopodobieństwo w takiej sytuacji drastycznie maleje.. a szkoda..