wolfy napisał(a):

(...)
To wszystko może i jest proste, ale tylko z poziomu forum internetowego.
|
Do zatrudnienia kilku scoutów, czy fachowców lepszych od przykładowo Kazimierskiego nie trzeba wielu milonów Euro.
Ani Twojej gadaniny o „pisaniu z poziomu forum internetowego” i innych małostkowych uwag pod moim adresem.
Oczywiście, możesz dalej tak się bawić, że Wisła sprowadziła Matusiaka, Niedzielna, Jiraska, Łobodzińskiego itd. za pieniądze których nie ma i nie było. A klubu nie stać na lepsze transfery i gospodarowanie finansami, polegające np.: na przeznaczeniu tych środków na scouting.
Tylko po co? Dla swojego rozbuchanego ego?
Polityka transferowa nie musi być w 100% trafna, aby była opłacalna i sensowna, wolna od masowych pomyłek. Ta prowadzona bez scoutingu i fachowców zawsze będzie długofalowo kosztowniejsza niż z nimi – dla Wisły również. Wisła cały czas te koszty ponosi. Nie trzeba być też Realem, aby odnosić w pucharach przynajmniej takie wyniki, jak ostatnio Lech. Bynajmniej nie dlatego, że ja tak twierdzę, bo uważam się nieomylnego, mam o coś Twoim zdaniem pretensje i widzę pieniądze, których nie ma. To zwykłe piłkarskie abecadło, a nie mój „genialny pomysł”.
Nie zmienisz rzeczywistości nazywając jej moją fantazją.
Dalej to co piszesz pozostanie zwykłą bzdurą.
Niestety jak zawsze.