Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2009, 14:00
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Olympiakos Pireus przecież nas pojedzie aż się będzie kurzyło...

A żeby nie było off-topa, to myślisz że piłkarze o tym nie wiedzą? Proponuje jeszcze wywiesić to w szatni np. Ruchu Chorzów, może dzięki temu wywalczą mistrzostwo bo "jak nie teraz to kiedy".
Naiwność niektórych mnie przeraża...
Akurat... Wedlug mnie mimo klasy jaka ten zespol prezentuje to nie jest to AZ tak silny zespol. Graja w nim raczej doswiadczeni zawodnicy z naciskiem na slowo Doswiadczeni.

Analizujac kadre Wisly jaka mamy w tym momencie i jaka bedziemy miec w przyszlym sezonie(bo dochodzi Gargula) tonaprawde mozna smialo powiedziec ze jesli Wisla zdobedzie mistrza kraju to jest chyba najrealniejsza szansa na awans do LM jakiej nie bylo chyba nigdy. Lewski Sofia Slavia Praga to nie sa kluby ktorych mozna sie bac, ba smiem twierdzic ze sa slabsze od Wisly. Basel z nim moze byc roznie bo Basel pokonalismy w PUEFA ale tez udowadnia ze nie jest to byle jaki zespol.

Zgadzam sie ze slowami Orla() - powiesic w szatni by pilkarzom weszlo do ich glow o co walcza. Awans zalezy zawsze TYLKO od pilkarzy a nie od losowania. Ze mozna wygrac z kazdym Wisla pokazala w meczu z Barcelona.

Jak dla mnie przepiekne wiadomosci...