Wyświetl pojedynczy post
UH f B
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2009, 12:49
WALDI1988 napisał(a):Wyświetl post
Musicie zrozumiec ze wielki firmy tak jak Mostostal wypłaca premie pracownika jezeli wyprzedzaja harmonogram. im szybciej dla nich tym wiecej zarobia i to jest logiczne. W tym momencie jest przestoj co bardzo denerwuja , patrzac na stadiony , lecha , legły . Bo u nas nic z fundamentow nie wyrasta.

Nasz klub nie ma dobrego zarzadu , brakuje mu pozadnej menadzerki zagranicznej , szczerze to dziwie sie niektorych wysoko postawionym kibicom , musimy dac do zrozumienie Panu Cupiałowi ze chcemy mocnego klubu a z Panem bednarzem to nie mozliwe i z caly dzialem zarzadzajacym infrastruktura itp .
A co do projektu stadionu , kazdy najgorszy projekt mozna upiekszyc , dajac niezle elementy oswietlenia itp.
Boli to ze Krakow , ktory na moje oko jest stolica kultury sztuki i rozrywki w polsce ma marnych ludzi ( sfera zarzadzajaca )
A nasz stadion - KIEDYŚ powstanie.
a co ma zarząd naszego klubu do budowy trybuny klub czy miasto buduje stadion

powstrzymajcie sie od komentarzy typu "czemu tak wolno?" "czemu na Legii i Lechu już prawie wpuszczają kibiców na nowe trybuny a u nas nie?"

pamiętajcie o tym, że za budowę są odpowiedzialne dużo mądrzejsze od nas osoby (no może oprócz osób z urzędu i biura ds Euro2012), Mostostal napewno zatrudnia fachowców którzy wiedzą co mają robić, w jakiej kolejności i ile konkretne etapy mają trwać, nie tak dawno na forum udzielało się wielu "ekspertów" gdy była dyskusja na temat "ile dni wiąże beton"

niech każdy się zajmie swoimi problemami a nie wyżalaniem się na forum bo takie teksty nic nie dadzą, z tego co zauważyłem to nie ma tutaj osoby która by miała większe pojęcie o tego typu budowach, sam nie mam zbyt wiele do powiedzenia np o tym jak powinno się budować takie trybuny mimo, że troche pracowałem przy budowie i wykańczaniu domu

można rozmawiać, polemizować, wymieniać poglądy ale wszsystko na odpowiednim poziomie, bez zbędnego pier****nia i narzekań
Odpowiedz cytując